Bingewatching – maratonunderhållning

Att bingewatcha är ett relativt nytt ord i svenskan, men ett som blir allt mer självklart för de allra flesta. Att sträckkolla en hel serie under en helg är inte en ovanlig form av underhållning idag. Streamingtjänster som Netflix har flera serier som de lyfter som bra för sträckkollande.

Populära serier för alla

Oavsett vilken genre du föredrar så finns det en serie att titta på och en streamingtjänst för det. Netflix, som redan nämnt, har något för alla. HBO är en annan streamingjätte som har flera av de mest prisade tv-serierna tillgängliga så som The Sopranos, The Wire, Westworld och Game of Thrones. För den som är mer nyfiken på japansk anime finns det sidor som Crunchyroll och allt fler i väst börjar upptäcka koreanska dramaserier.

Lätt att bingea

I och med teknikens utveckling är tv-serier, trots namnet, inte längre något som exklusivt händer på tv. Idag kan du ladda ner din favoritserie till din surfplatta eller mobiltelefon och med hjälp av Billiga hörlurar kan du bingea medan du sitter på bussen till jobbet eller sent hemma utan att störa någon annan.

Tv har länge varit en källa till underhållning och i och med streamingtjänster är det nu lättare än någonsin att se dina favoritprogram och serier än någonsin. Och för många serier behöver du inte längre vänta på nästa veckas avsnitt efter en spännande cliffhanger utan helt sjunka in i sträckkollandets värld.

Leave a Reply

mts_best