Gokart för hela familjen

Ta med familjen på ett äventyr som ni sent kommer att glömma. I den helt nya lokalen vid Nortull i Gävle finns Sveriges längsta inomhusbana för gokart , ett lekrum för barnen och två moderna konferensrum där företag kan hålla sina event. Det finns massor av roliga aktiviteter som till exempel femkamp där hela familjen kan tävla mot varandra i sumobrottning, skjuta pilbåge eller varför inte testa på att rida på rodeotjuren? Det finns verkligen något att göra för hela familjen hela dagen lång. Om det kurrar i magen erbjuds det utsökt mat och dryck i restaurangen som erbjuder allt från kycklingsallad till oxfilé.

Sveriges längsta gokartbana inomhus

Gävle kanske har Sveriges bästa gokartbana eftersom du nästan har 500 meter bana att testa dina färdigheter på. Du hittar hit genom att åka till Lötängsgatan 6 vid Nortull i Gävle. När du först kommer in i anläggningen kommer du snart förstå att detta inte är någon dammig, illaluktande och smutsig gammal indutstrilokal som många andra anläggningar i Sverige. Redan vid incheckningen kommer du inse att detta är en komplett nöjesanläggning som håller extremt hög kvalitet. Tanken är att du skall få en upplevelse utöver det vanliga när du kommer hit. Du kommer känna dig som en riktig racingförare när du kör ut på den nyasfalterade banan som kommer bjuda dig på härliga utmaningar ända tills mållinjen passeras. Stora bildskärmar kommer tydligt tala om vilken placering du lyckats uppnå och tidtagningen går inte att ifrågasätta eftersom den mäter din tid ända ned till 1000-dels sekund. Efter racet finns det tillgång till fräscha omklädningsrum som erbjuder både dusch och bastu för den som vill koppla av. Efter ombyte och härligt snack om vem som egentligen var bäst ute på banan finns det en restaurang där du kan avnjuta både mat och dryck.

Här finns något för hela familjen

Det finns något kul att göra för hela familjen oavsett om du är 9 år eller 99 år. Det finns till exempel möjlighet att hålla ert barnkalas här där ni får en helt egen lekledare som tar hand om barnen och det finns olika aktiviteter för barnen som till exempel gokart eller femkamp. Efter avslutad aktivitet hålls kalas i festvåningen där det kommer finnas ballonger, godis och glass och det går även att hålla presentutdelningen i festvåningen. För alla vuxna som vill ha kul finns massor av roliga aktiviteter. Förutom Sveriges längsta inomhusbana för gokart kan ni utmana varandra i femkamp. Är du modig nog att rida på rodeotjuren? Eller har du benmuskler starka nog att hoppa på en zebra? Det finns massor av roliga grenar att tävla i som till exempel pistolskytte, sumobrottning och gladiatorspel. Utmana dina vänner eller kolleger i en kamp ni sent kommer att glömma. När det är dags att summera dagens alla tävlingar och kröna vinnaren är restaurangen är ett utmärkt alternativ. Njut av en god bit mat tillsammans med något gott att dricka och sammanfatta dagens roliga aktiviteter.

Leave a Reply

mts_best